Over mij..

Marieke Maas fotografie

Vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met fotografie.
Inmiddels ben ik afgestudeerd van de fotografieopleiding en
en ik druk bezig met mijn eigen bedrijf!

Mijn naam is Marieke Maas en ik heb een passie voor fotografie.

Mijn grootste passie is portretfotografie en vind het daarom ook heel leuk om te werken met andere mensen.  Ik ben 25 jaar en heb al veel mogen doen in de fotografie. Ik heb onderanderen gewerkt met Enzo Knol en verschillende bruiloften gefotografeerd, fashion portretten gemaakt en Nederlands kampioen MBO fotograaf(2019). Daarbij werd ik uitgenodigd om te komen fotograferen tijdens de world skills in Kazan, Rusland. Dit heb ik met beide handen aangenomen en ben ik in augustus 2019 een week naar Rusland geweest. Ook vind ik het leuk om te experimenteren in de fotografie en samen met de opdrachtgever iets uit te werken waar we later erg trots op kunnen zijn. Naast fotografie ben ik ook veel bezig met nabewerking, film en visagie. Allemaal dingen die ik regelmatig combineer met mijn fotografie. Naast een fotosessie, bied ik ook de mogelijkheid om foto’s te bewerken. U zou bijvoorbeeld uw fotobewerkingen aan mij kunnen uitbesteden.
Klik hier voor voorbeelden

Momenteel ben ik bezig met…

Op dit moment ben ik afgestudeerd en heb ik hiervoor 4 jaar op de fotografie opleiding gezeten. Daarbij ben ik wel weer terug op school en help fotografie studenten bij het maken van hun opdrachten, op mijn oude opleiding. Sinds januari 2019 ben ik ingeschreven met mijn bedrijf en ben ik hard aan het werk om mijn succes te behalen. Momenteel ben ik gespecialiseerd in portretfotografie maar daarnaast doe ik ook productfotografie, zakelijke portretten, bedrijfs reportages en nog veel meer. Ik houd van ontdekken, stuur daarom gerust een e-mail met uw idee, wie weet kunnen we er iets gaafs van maken.
Klik hier om een e-mail te sturen

Mijn studio ligt gelegen in Beesd, een dorpje tussen Utrecht en Den Bosch. Hier ben ik vaak aan het werk en kunt u terecht voor onder andere portretfoto’s, zakelijke portretten, productfoto’s of voor een kop koffie/thee om elkaar beter te leren kennen..

Wie weet tot ziens!

Ik ben ook te vinden op social media. Volg je me al op Instagram en Facebook?

 

Nederlands kampioen 2019 tijdens Skills the finals…

55674582_2085849501529943_8053344562271223808_n